Metselwerk en Scheurherstel

Metselwerk nodig voor uw nieuwbouw, aanbouw of renovatie? Ravesteyn Gevelonderhoud staat voor u klaar. Ook bij het vervangen van uw schoorsteen, het herstellen van zettingsscheuren en bij het herstellen en vervangen van gevels zijn wij u graag van dienst.

De vakkundigheid van de metselaar is bepalend voor het eindresultaat van uw woning of gebouw. Daarom werken wij alleen met ervaren professionals.

Bij een aanbouw, renovatie of restauratie is het belangrijk dat het nieuwe metselwerk goed aansluit bij het bestaande metselwerk. Bij gebruik van traditionele bouwmaterialen is het verschil minimaal. Het kiezen van het juiste materiaal is dus van groot belang.

Natuurlijk wil niemand te maken krijgen met een ingestorte gevel. Daarom is het van groot belang om ervoor te zorgen dat uw gevel goed onderhouden wordt. Als er niet is voldaan aan de zorgplicht, kan het zelfs zo zijn dat uw verzekering niet uitkeert. Om maar niet te spreken over de immateriële schade. Reden genoeg dus om aandacht te besteden aan uw gevel.

Helaas zijn niet alle gevels veilig. Er zijn al meerdere gevels ingestort in Nederland omdat deze niet op de juiste manier gebouwd waren. Dit komt doordat er in de laatste decennia van de vorige eeuw geen of niet correct gebruik gemaakt werd van roestvrijstalen spouwankers.

Om de veiligheid van uw gevel te controleren, kunnen wij een onafhankelijk ingenieurs-/adviesbureau voor u inschakelen. Zij kijken naar de hoeveelheid verankeringen en controleren of deze in goede staat zijn. Op basis daarvan krijgt u een advies op maat.


Voor meer informatie neem contact met ons op: 0348 - 689424

Contact

Ravesteyn Gevelonderhoud
Weijland 15
2415 BA Nieuwerbrug aan den Rijn
Tel.: 0348 - 689424
Mobiel: 06 227 46 577

Facebook