Gevels reinigen

Uw gevel laten reinigen

Wilt u ervoor zorgen dat uw gevel er netjes uitziet en bovendien langer goed blijft? Laat dan regelmatig uw gevel reinigen. Ravesteyn Gevelonderhoud is u hier graag bij van dienst.

Onze specialisten hebben ervaring met het reinigen van stenen, glazen, kunststof en aluminiumgevels. Dankzij deze ervaring weten we precies welke methode het beste bij uw gevel past. Zo krijgen we uw gevel keurig schoon, zonder deze te beschadigen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het verwijderen van graffiti.

Wij komen graag bij u langs om uw gevel te controleren op vervuiling en eventuele schade. Na deze controle, ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte.

Ook uw gevel door ons laten reinigen? Bel ons op 0348–689424 of vul ons contactformulier in.

Gevelreiniging voor particulieren

Maak gebruik van gevelreiniging door Ravesteyn Gevelonderhoud en geniet van een stralend schone woning. Naast het mooie plaatje, verbetert gevelreiniging ook de duurzaamheid van uw gevel. Het voorkomt namelijk dat uw gevel aangetast wordt door de agressieve bacteriën uit uitlaatgassen en zure regen.

Gevelreiniging voor bedrijven

Een verzorgd pand is onmisbaar voor ieder bedrijf. Ravesteyn Gevelonderhoud werkt al jaren voor tevreden opdrachtgevers. Wij bieden u het complete pakket, zowel voor eenmalige gevelreiniging als voor periodieke reiniging.

Laat u geheel vrijblijvend informeren over de gevelreiniging van uw bedrijfspand of complex. Bel 0348–689424 of vul ons contactformulier in. Onze specialisten staan voor u klaar.

Hoeveel kost gevelreiniging?

Gevelreiniging is maatwerk. Daarom hanteren we geen standaard prijzen. De kosten zijn afhankelijk van het type gevel, de staat van de gevel, de bereikbaarheid en het soort vervuiling. Wij brengen graag een vrijblijvende offerte op maat voor u uit. Neem contact met ons op via 0348–689424 of vul ons contactformulier in.

Gevelreiniging: verschillende methoden

Ravesteyn Gevelonderhoud gebruikt verschillende reinigingsmethoden. Wij adviseren u graag over welke methode het beste bij uw gevel past.

Chemische reiniging
Bij chemische gevelreiniging maken we gebruik van een mengsel van chemische stoffen. Welke stoffen we hierbij gebruiken, hangt af van het materiaal en de staat van uw gevel. Na de chemische reiniging wordt uw gevel grondig schoongespoten met water. Dit naspoelen is zeer belangrijk, om vlekken te voorkomen.

Stoomreiniging
Bij lichte vervuiling op de gevel is stoomreiniging ideaal. We maken hierbij gebruik van een hogedrukspuit. De vervuiling wordt verwijderd door warm water tegen de gevel te spuiten. Wij gebruiken hierbij geen chemische reinigingsmiddelen, waardoor deze methode zeer milieuvriendelijk is.

Zandstralen
Bij hardnekkige vervuiling kan het nodig zijn om de gevel te zandstralen. Dit is een zeer effectieve reinigingsmethode waarbij een mengsel van water en fijne zandkorrels gebruikt wordt. Indien deze methode verkeerd wordt toegepast, kan uw gevel beschadigd raken. Laat dit daarom alleen door ervaren vakmensen uitvoeren.

Hoe vaak uw gevel laten reinigen?

Hoe vaak is het nodig om uw gevel te laten reinigen? Op deze vraag kunnen we u geen standaard antwoord geven. Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het materiaal van uw gevel. Een gladde baksteen wordt bijvoorbeeld minder snel vies dan een poreuze baksteen.

Ook de impregnatie, de staat van uw gevel en de ligging van uw pand spelen een rol. Een gevel aan de zuidzijde hoeft over het algemeen minder vaak gereinigd te worden dan een gevel aan de noordzijde. Dit komt doordat een gevel aan de noordzijde gevoeliger is voor vocht. Hierdoor krijgen mossen, algen en schimmels meer kans om te groeien. Een gevel aan de zuidzijde is daarentegen weer gevoeliger voor verkleuringen door de zon.

Natuurlijk hangt de frequentie van de gevelreiniging ook af van de functie van het pand. Een kantoorgebouw waarbij de gevel het visitekaartje is, wordt vaker gereinigd dan een opslagpand of woning.


Voor meer informatie neem contact met ons op: 0348 - 689424

Contact

Ravesteyn Gevelonderhoud
Weijland 15
2415 BA Nieuwerbrug aan den Rijn
Tel.: 0348 - 689424
Mobiel: 06 227 46 577

Facebook