Voegen

Voegwerken van uw gevel

Uw gevel is uw visitekaartje. Met een slecht onderhouden gevel is het lastig om een goede indruk te maken. Ravesteyn Gevelonderhoud renoveert uw gevel voor u, zodat u weer met trots uw gasten kunt ontvangen. Wij repareren de voegen of vervangen deze.

Gevelrenovatie: voegwerken

Door slijtage, slecht voegwerk of mosgroei kunnen er scheuren ontstaan in een gevel. Regendoorslag krijgt dan vrijspel. Laat uw gevel daarom goed onderhouden en indien nodig renoveren.

Bij Ravesteyn Gevelonderhoud kunt u rekenen op:

  • Gedreven vakmannen die kwaliteitswerk leveren

  • Maatwerk met oog voor details

  • Geheel vrijblijvende analyse

  • Geheel vrijblijvende offerte

  • 20 jaar aan ervaring

Wij zorgen ervoor dat u de juiste keuze kunt maken door u goed te informeren. Onze specialisten maken een vrijblijvende analyse voor u en informeren u over de mogelijkheden. Dat is de service van Ravesteyn Gevelonderhoud.

Zo gaan we te werk

Geen gevel is hetzelfde, dus iedere klus vraagt om ander voegwerk. Over het algemeen gebruiken we de onderstaande planning.

Oude voegen verwijderen
We verwijderen de oude voegen en vervangen indien nodig beschadigde bakstenen. We verwijderen eventuele kapotte stenen en metselen nieuwe stenen in dezelfde kleur in. Zo blijft uw gevel een mooi en net geheel.

Uw gevel reinigen
Wij reinigen uw gevel grondig, waarbij vuil, mos en algen verwijderd worden. Wij gebruiken hiervoor één van onze standaard reinigingsmethoden.

Nieuw voegwerk aanbrengen
Om te beginnen kijken we samen met u wat voor kleur en type voeg we gaan gebruiken. Aan de hand van voorbeelden geven we u een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Ook bespreken we met u de verschillende methodes die gebruikt kunnen worden.

Uw gevel impregneren
Het impregneren van uw gevel zorgt ervoor dat deze makkelijker schoon blijft. Uw gevel wordt beschermd tegen vocht, vuil, mos-, algen- en schimmelgroei. Zo blijft de nette uitstraling van uw pand behouden.


Ravesteyn Gevelonderhoud staat voor vakwerk van hoge kwaliteit. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 0348–689424 of vul ons contactformulier in. Wij horen graag van u.


Voor meer informatie neem contact met ons op: 0348 - 689424

Contact

Ravesteyn Gevelonderhoud
Weijland 15
2415 BA Nieuwerbrug aan den Rijn
Tel.: 0348 - 689424
Mobiel: 06 227 46 577

Facebook