Gevelreiniging

Gevelreiniging met professionele producten voor het grondig reinigen van elke gevel, dat is waar u op kunt vertrouwen als u Ravesteyn Gevelonderhoud inschakelt. Een schone gevel ziet er fris en verzorgd uit, zorgt voor een betere conditie van uw gemetselde muur en uw pand behoudt zijn waarde. 

Een veelgemaakte fout is dan ook dat gedacht wordt dat gevelreiniging alleen om de buitenkant, het aanzicht van uw pand. Of het nu gaat om een rijtjeshuis, een karakteristieke boerderij, oude bedrijfshallen of een statig kantoorpand, de gevel bepaalt het uiterlijk en dus de eerste indruk. Maar vergeet niet dat ook niet zichtbare delen en de kwaliteit van het voegwerk baat hebben bij gevelreiniging.

Aanslag verwijderen

Graffiti, aanslag van uitlaatgassen, kalk en mos kunnen uw gevel een onaangename of grauwe uitstraling geven. Daarom adviseren wij als gevelonderhoudsbedrijf ook regelmatig uw gevel te laten reinigen door een vakkundig bedrijf. Ravesteyn Gevelonderhoud is zo’n bedrijf, levert werkzaamheden volgens afspraak met altijd een keurig resultaat. Daarom komen onze opdrachtgevers ook graag bij ons terug voor gevelreiniging.

Als u mocht kiezen tussen een schone of een vervuilde gevel, dan ligt het antwoord voor de hand. Maar wanneer kiest u voor gevelreiniging? Precies daar ligt het advies van Ravesteyn Gevelonderhoud, want wij nemen het reinigen van uw gevel mee in het gevelonderhoud. 

gevelonderhoud gevelreiniging

Meer dan gevelreiniging

Naast gevelreiniging zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van metselwerk en voegwerk, lood vervangen en scheurherstel. Bij Ravesteyn Gevelonderhoud vindt u alle gevelwerken onder één dak. Wij werken voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers, vastgoedeigenaren, gebouwenbeheerders, facilitair managers en monumentenzorg. Ook klopt een Vereniging van Eigenaren regelmatig bij ons aan voor gevelonderhoud dat wordt opgenomen in een meerjaren onderhoudsplan (MJOP).

Offerte gevelreiniging aanvragen

Gevels reinigen doen wij op de meest uiteenlopende projecten. Van een oude stadskerk tot een appartementencomplex, overal komt u Ravesteyn Gevelonderhoud tegen als het gaat om gevelreiniging. Kies ook voor een gevel in goede conditie, sterk en met een langere levensduur door het reguliere reiniging van metselwerk en voegwerk. Online vraagt u eenvoudig een offerte aan. 

U kunt Ravesteyn Gevelonderhoud BV ook volgen op LinkedIn.

Adres

Ravesteyn Gevelonderhoud B.V.
Rietveld 30F
3443 XC Woerden
0348 - 689424
info@ravesteyn-gevelonderhoud.nl