Metsel- en Voegwerk

Ravesteyn Gevelonderhoud verzorgt metsel- en voegwerk in gevels. Daar liggen dan ook de roots van ons bedrijf. Onze gevelexperts zijn gespecialiseerd in voegwerk en metselwerk herstellen, gevelrenovatie en restauratie van voegen in gevels. Wij restaureren oude gevels en muren in gebouwen en monumentale panden.

Renovatie van voegwerk voeren wij veel uit voor woningbouwverenigingen die ons inschakelen voor gevelonderhoud van sociale huurwoningen. Voegwerk renoveren betekent een complete opfrisbeurt van een gevel of muur. Het vervangen van de bestaande voegen voor nieuw voegwerk zorgt direct voor een meerwaarde van het pand. Niet alleen voegen herstellen, ook het metselwerk kunnen onze gevelspecialisten opknappen.

Metselwerk en voegwerk uitvoeren

Metselwerk kan een lange tijd meegaan, maar om de levensduur van uw gevel of muur te verlengen is soms professioneel onderhoud nodig. Zo kan het gebeuren dat bakstenen muren of gemetselde gevels afbrokkelen door weersinvloeden. Dat is een lelijk gezicht en zorgt vaak voor verdere aftakeling van het metselwerk, omdat ook voegen makkelijker aangetast kunnen worden.

Als specialist in gevelonderhoud, het renoveren van gevel en muur en herstellen van metselwerk brengen wij uw gevel terug in originele staat. Daarbij zorgen wij ook voor het herstel van voegwerk wanneer dat nodig is. 

metselwerk en voegwerk

Gevelonderhoud onder één dak

Het grote voordeel van Ravesteyn Gevelonderhoud is dat alle werkzaamheden voor gevel en muren door ons worden uitgevoerd. Komen wij tijdens ons onderhoudswerk andere zaken tegen in uw muur of gevel? Dan brengen wij altijd een betrouwbaar advies uit voor mogelijk herstelwerk aan gevel of muur. 

Bij nieuwbouwprojecten is het belangrijk dat voegwerk strak en professioneel wordt uitgevoerd. In dat kader zijn wij een betrouwbare partij om mee samen te werken. Specialisten in gevelwerk van Ravesteyn Gevelonderhoud leveren kwaliteit. Neem contact met ons op voor nieuwbouw voegwerk en u krijgt een scherpe offerte voor voeg- en metselwerk. 

Onderhoudsplan voor gevelonderhoud

Restauratie van voegwerk en renovatie van metselwerk worden steeds vaker opgenomen in een meerjaren onderhoudsplan (MJOP). Zo voeren wij gevelonderhoud uit voor VVE’s en vastgoedeigenaren die metselwerk en voegwerk laten uitvoeren voor waardebehoud van beleggingspand of appartementencomplex. 

Voegwerk is één van onze specialismen en voeren wij uit met verschillende voegtechnieken, zoals platvol, iets terugliggend of snij- en knipwerk. Onze specialisten in voegwerk zorgen voor het beste resultaat voor uw metselwerk. Neem voor meer informatie contact op met Ravesteyn Gevelonderhoud.

U kunt Ravesteyn Gevelonderhoud BV ook volgen op LinkedIn.

Adres

Ravesteyn Gevelonderhoud B.V.
Rietveld 30F
3443 XC Woerden
0348 - 689424
info@ravesteyn-gevelonderhoud.nl