Scheurherstel

Dagelijks voeren de specialisten van Ravesteyn Gevelonderhoud scheurherstel uit. Het ontstaan van scheurvorming in gevel of metselwerk kan verschillende oorzaken hebben. Belangrijk is dat scheuren in gevel en muur hersteld worden door een professioneel bedrijf in gevelonderhoud. Wij vertellen u waarom scheurherstel zo belangrijk is en waarom u niet te lang moet wachten om scheurvorming in metselwerk te herstellen. 

Scheuren in gevel of muur

Of het nu gaat om hoogbouw of laagbouw, overal kunnen scheuren in gevel of muren ontstaan. Oorzaken van scheurvorming zijn bijvoorbeeld verzakking, maar ook externe factoren als heiwerkzaamheden in de buurt. Als een pand heel langzaam verzakt of te maken krijgt met trillingen, kunnen er scheuren ontstaan in de gemetselde muur.

Scheuren in metselwerk laat u professioneel herstellen door de gevelspecialisten van Ravesteyn Gevelonderhoud. Scheurherstel voorkomt gevaarlijke situaties, zoals het afbrokkelen van stenen die naar beneden kunnen vallen. 

scheurherstel

Gecertificeerd bedrijf in scheurherstel

Als gecertificeerd bedrijf voeren wij scheurherstel uit voor uiteenlopende projecten door heel Nederland. Dit houdt in dat onze medewerkers jaarlijks tienduizenden spouwmuurankers vervangen, opnieuw aanbrengen en daarmee zorgen voor kwalitatief goede spouwmuurverankering. Onze werkwijze voor scheurherstel begint met inboeten, daarna herstellen we scheuren en tot slot het voegwerk. 

Naast verankeringssystemen bij scheurherstel en gevelonderhoud geven wij advies voor bouwkundige verbeterpunten in uw woning of bedrijfspand. Tijdens onze werkzaamheden komen wij regelmatig het onderliggende probleem tegen en daardoor kunnen wij de meest optimale oplossing bieden voor scheurherstel. 

Preventief gevelonderhoud

Deze adviesrol wordt binnen ons vakgebied steeds prominenter, voorkomen is altijd beter dan genezen. Niet alleen lossen wij het probleem op, ook analyseren en voorkomen wij onnodige kosten en irritaties met preventief gevelonderhoud. 

Gevelonderhoud preventief uitvoeren voorkomt problemen en wij kunnen tijdens onze werkzaamheden vaak de vinger op de zere plek leggen. Het aanpakken van een mogelijk probleem aan gevel of muur biedt dan meer zekerheid voor de toekomst, want professioneel gevelonderhoud zorgt voor waardebehoud van uw pand. Ook bespaart u aanzienlijk op kosten op de lange termijn als u gevelonderhoud meeneemt in een grootonderhoudsplan. 

Advies scheurherstel

Advies over gevelonderhoud, scheurherstel en gevelrenovatie kunt u altijd vrijblijvend opvragen bij Ravesteyn Gevelonderhoud BV.

U kunt Ravesteyn Gevelonderhoud BV ook volgen op LinkedIn.

Adres

Ravesteyn Gevelonderhoud B.V.
Rietveld 30F
3443 XC Woerden
0348 - 689424
info@ravesteyn-gevelonderhoud.nl