Gevelrenovatie

Gevelrenovatie is belangrijk voor het behoud van de gevel en de uitstraling van uw pand. Ravesteyn Gevelonderhoud is specialist in het renoveren van gevels en metselwerk. Daarbij leggen wij de aandacht op de kwaliteit en levensduur van de gevel. Onze gevelspecialisten werken met veel kennis en ervaring en zorgen ervoor dat de gevel weer als nieuw wordt.

Specialisten in gevelrenovatie

Voegen in het metselwerk van de gevel bepalen het aanzicht, maar zorgen ook voor stabiliteit van de gevel. Het herstellen van voegwerk en metselwerk is een belangrijk onderdeel van gevelrenovatie. Wanneer voegen loszitten of gaan afbrokkelen, dan schakelt u Ravesteyn Gevelonderhoud in. Wij vervangen beschadigde voegen voor nieuw voegwerk, passend bij de stijl van uw pand.

Schade aan gevels kunt u laten repareren. Wanneer u merkt dat de gevel wijkt of scheurt, dan kunnen wij het metselwerk stabiliseren met spouwmuurankers. Dankzij onze ervaring in gevelrenovatie maken wij gevels in gebouwen extra sterk met renovatieankers. Onderhoud aan gevels en metselwerk voeren wij door heel Nederland uit voor zakelijke opdrachtgevers, renovatie- en bouwbedrijven, VVE's en gemeentes.

station Amersfoort gevelrenovatie

Gevelreiniging

Omdat u uw pand of woning netjes wilt houden, adviseren wij naast gevelrenovatie onze professionele gevelreiniging. Het laten reinigen van de gevel zorgt voor een frisse uitstraling en maakt de gevel duurzaam. Na grondige gevelreiniging kunnen wij namelijk ook de gevel impregneren. Dankzij het hoogwaardige impregneermiddel dat wij gebruiken, wordt de gevel minder gevoelig voor vuil en vocht. Wij beschermen gevels tegen vochtproblemen, want impregneren zorgt voor een hogere isolatiewaarde en maakt de gevel waterafstotend.

Offerte voor gevelrenovatie zakelijke markt

Voor meer informatie over gevelonderhoud, renovatie en gevelreiniging door Ravesteyn Gevelonderhoud BV kunt u contact met ons opnemen. Wij maken voor u een offerte voor gevelrenovatie.

U kunt Ravesteyn Gevelonderhoud BV ook volgen op LinkedIn.

Adres

Ravesteyn Gevelonderhoud B.V.
Rietveld 30F
3443 XC Woerden
0348 - 689424
info@ravesteyn-gevelonderhoud.nl