Over ons bedrijf

De bedrijfslocatie van Ravesteyn Gevelonderhoud B.V. is gevestigd in Woerden (Utrecht) met kantoor en materieeldiensten. In totaal werken wij met zo'n 30 specialisten op gevelprojecten. Al jaren houden wij ons bezig met professioneel gevelonderhoud, gevelreiniging en leveren wij materieel voor professioneel gevelonderhoud op projecten. Wij staan bekend als een vakkundig bedrijf in de bouwsector met een breed netwerk en tevreden opdrachtgevers. 

Voor wie werken wij

Door heel Nederland komt u Ravesteyn Gevelonderhoud B.V. tegen. Ons werk voeren wij uit voor zakelijke opdrachtgevers, zoals aannemers en renovatiebedrijven die ons bij een project betrekken als het om gevelwerk gaat. Daarnaast werken wij direct voor eindklanten, gemeentes, gebouweigenaren, vastgoedbeheerders en monumentenzorg. 

Professioneel gevelonderhoud betekent vaak het restaureren van gevels, maar ook gevelreiniging en preventief onderhoud als gevels impregneren. U mag van ons altijd het beste resultaat verwachten. Wij werken met hoogwaardige gevelproducten voor gevelreiniging en het impregneren van gevels. Ook voor scheurherstel en voegwerk kunt u Ravesteyn Gevelonderhoud B.V. inschakelen. Voegwerk is een specialisme waar ons bedrijf ooit mee begon, maar is inmiddels uitgebreid tot een totaalconcept voor gevelonderhoud. Alles onder één dak, met één vast aanspreekpunt.

Professioneel gevelonderhoud

Voordelen van professioneel gevelonderhoud zijn waardebehoud van gebouwen en een fris aanzicht. Gevels van oude panden op tijd restaureren, voegwerk vernieuwen en het reinigen van metselwerk zorgt voor een nette uitstraling. Vaak verzorgen we ook gevelonderhoud en gevelrenovatie voor monumentale gebouwen. Via ons netwerk breiden wij onze onderhoudswerkzaamheden steeds verder uit. Tevreden opdrachtgevers komen graag bij ons terug en dat legt een belangrijke basis voor samenwerkingen in de toekomst.  

Totaalaanbieder voor zakelijke markt

Als totaalaanbieder is Ravesteyn Gevelonderhoud B.V. een betrouwbare en flexibele partij om mee samen te werken. Alle specialismen onder één dak met gevelonderhoud experts in metselwerk en voegwerk, scheurherstel, spouwmuurverankering, lood vervangen, gevel impregneren, gevelreiniging, restauratie, gevelrenovatie en steigerbouw. Meer informatie leest u op onze site of vraagt u bij ons op per email via info@ravesteyn-gevelonderhoud.nl

project steiger metsel voeg utrecht gevel steiger project rotterdam

 

steigerwerk Rotterdam project gevelonderhoud Gevelonderhoud Brielle

 

Adres

Ravesteyn Gevelonderhoud B.V.
Rietveld 30F
3443 XC Woerden
0348 - 689424
info@ravesteyn-gevelonderhoud.nl